Happy Valentines Day!

maira-gallardo-330697

Het zal je niet ontgaan zijn: vandaag is het Valentijnsdag! Ook bij EyeCare zien wij de wereld door een roze bril vandaag! Naast wat leuke inspiratie voor échte roze brillen, geven we je ook graag 3 leuke tips voor het verrassen van jouw Valentijn!

 

0PH2138__5220

Overdrijf niet en hou het persoonlijk!
Ben je al enige tijd samen met jouw vriend of vriendin en wil je hem of haar voor Valentijnsdag toch verrassen? Hou het persoonlijk! Daarmee bedoelen we: als je weet dat jouw partner geen super romantisch type is, zal het waarschijnlijk niet werken om de kamer te bezaaien met rozenblaadjes. Wél kunnen wij ons voorstellen dat deze persoon heel blij zal worden van een home cooked meal na een lange dag werken, met nét dat beetje extra liefde.

0BV6085B__20217E

 

Handgeschreven brief
Voor veel mensen kan het krijgen van dure cadeaus wat ongemakkelijk zijn. Hoe leuk is het dan om een kaart of een brief te schrijven en hierin op te schrijven wat je écht voelt voor je vriend, vriendin of juist je geheime liefde? Ben je écht goed met woorden? Schrijf een mooi gedicht!

 

0EA4080__55078H

Verrassingstripje!
Wil je jouw geliefde echt versteld doen staan? Neem hem of haar geblinddoekt mee in de auto en rij naar een romantisch hotel, waar je samen een nachtje zult verblijven. Succes verzekerd!

Opmerkingen

opmerkingen