Optometrie bij EyeCare

pexels-photo-269923

Bij Eyecare kun je niet alleen terecht voor advies of de aanschaf van een bril of contactlenzen, maar ook voor onderzoek naar je ogen. Op deze manier kunnen eventuele oogafwijkingen opgespoord worden. Dit wordt uitgevoerd door een optometrist, die als het ware tussen een opticien en een oogarts in zit.

Zwarte vlekken voor je ogen, dubbel of wazig zien, rode of jeukende ogen kunnen aanleiding zijn om een afspraak te maken bij een optometrist. Er wordt dan onderzoek uitgevoerd, wat begint met een gesprek waarin vragen gesteld worden over jouw medische geschiedenis en oogklachten. Aan de hand van die informatie worden de ogen zelf goed gecontroleerd. Je kunt hierbij denken aan oogdrukmeting, gezichtsscherpte en controle van de de samenwerking van de ogen.

Wil jij jouw ogen ook eens goed laten controleren? EyeCare optometristen kun je vinden in de volgende filialen:

Purmerend, Woerden, Schagen, Alkmaar en Amsterdam.

Opmerkingen

opmerkingen